+46 (0)10-4400100 | hotellbokning@bchotels.se
BC Weekend

BC Weekend

Planerar du en härlig weekend ? BC Hotels samarbetar med massvis av fina anläggningar som kan ge dig den där härliga weekenden med avkoppling och nöje. Prova gärna att besöka Tyringe Kurhotell strax utanför Hässleholm. Denna anläggning har allt man kan önska sig!

Lite info om hotellet:
Tyringe Kurhotell är beläget strax utanför Hässleholm i norra Skåne. Hotellet ligger omgivet av vacker bokskog men ändå nära till bra kommunikationer. Ett perfekt hotell för konferens, övernattning, kick-off, fest och högtid. I anrik miljö med 2000-talets komfort erbjuder vi 34 rum, 7 konferenssalar med plats för mellan 2-200 personer, fem matsalar och två festsalar. Hotellet har anor från tidigt 1900-tal. Mat- och festsalar är stilfulla och vackra. Flertalet av rummen är nyrenoverade i klassisk stil. Hotellet är klassat som 3*** Superior hotell av VISITA. Välkommen!

Läs mer om hotellet här 

AKTUELLT FRÅN BC HOTELS

JÄMFÖR OSS?

JÄMFÖR OSS?

Har du en annan liknande produkt idag och vill byta till oss? Vi lovar att vi kan matcha det omgående! Om vi mot förmodan skulle misslyckas så bjuder vi på bio för 2 personer! Ring 010-4400100!