Om Oss

BC Hotels Travel är ett serviceföretag som hjälper kunder med hotellövernattningar, resor, flyg, tåg och bilhyra i hela världen. För våra affärskunder finns utvalda produkterna,  BC Travel Deluxe , BC Travel Exclusive samt BC Prepaid Nights, som är anpassade efter olika bolagslösningar i samarbetet med oss. Vi avlastar många resande med deras resande vardag samtidigt som de sparar mycket tid och pengar på hotellnätter via oss.

För våra affärsresenärer finns möjlighet till att teckna dessa olika typer av kundavtal. Vi utgår från en analys av kundens behov. Vilken typ av affärsrelation som sedan passar för respektive kund är beroende på exempelvis storlek, resevolymer och antal resande på företaget. Våra affärsavtal anpassas sedan så att både kunderna och BC Hotels sparar tid och pengar på ett effektivt resande till en låg kostnad.

BC Hotels vänder sig till affärsresande inom såväl små som stora företag. I höst lanseras vi även bokningstjänst för privatpersoner. Vi har kontor i Stockholm.

Dessa språk behärskar bokningspersonalen:
-Svenska
-Engelska
-Turkiska

Våra BÄSTA Hotell

IBIS STYLES JÄRVA KROG
IBIS STYLES JÄRVA KROG Ibis Styles Järva Krog är ett modernt och bekvämt hotell i Solna där ni bor till riktigt förmånliga priser! mer info »
BEST WESTERN ROYAL STAR
BEST WESTERN ROYAL STAR Best Western Hotel Royal Star i Älvsjö ligger vid Stockholmsmässan 10 minuter med tåg eller bil från Stockholm city mer info »
ÖJABY HERRGÅRD VÄXJÖ
ÖJABY HERRGÅRD VÄXJÖ Öjaby Herrgård är ett av Växjös mest storslagna hotell och ligger i en helt underbar miljö!  mer info »