+46 (0)10-4400100 | hotellbokning@bchotels.se
BC HOTELS  FRAMTIDENS AFFÄRSRESEBYRÅ ÄR HÄR

BC HOTELS FRAMTIDENS AFFÄRSRESEBYRÅ ÄR HÄR

Bra priser och bonus på hotell både när du reser i tjänst eller privat!

Om Oss

BC Hotels Travel är ett serviceföretag som hjälper kunder med hotellövernattningar, resor, flyg, tåg och bilhyra i hela världen. För våra affärskunder finns utvalda produkterna,  BC Travel Deluxe , BC Travel Exclusive samt BC Prepaid Nights, som är anpassade efter olika bolagslösningar i samarbetet med oss. Vi avlastar många resande med deras resande vardag samtidigt som de sparar mycket tid och pengar på hotellnätter via oss.

För våra affärsresenärer finns möjlighet till att teckna dessa olika typer av kundavtal. Vi utgår från en analys av kundens behov. Vilken typ av affärsrelation som sedan passar för respektive kund är beroende på exempelvis storlek, resevolymer och antal resande på företaget. Våra affärsavtal anpassas sedan så att både kunderna och BC Hotels sparar tid och pengar på ett effektivt resande till en låg kostnad.

BC Hotels vänder sig till affärsresande inom såväl små som stora företag. I höst lanseras vi även bokningstjänst för privatpersoner. Vi har kontor i Stockholm.

Dessa språk behärskar bokningspersonalen:
-Svenska
-Engelska
-Turkiska

AKTUELLT FRÅN BC HOTELS

BEST WESTERN ROYAL STAR, ÄLVSJÖ

BEST WESTERN ROYAL STAR, ÄLVSJÖ

Best Western Hotel Royal Star i Älvsjö ligger vid Stockholmsmässan 10 minuter med tåg eller bil från Stockholm city mer info »
ÖJABY HERRGÅRD, VÄXJÖ

ÖJABY HERRGÅRD, VÄXJÖ

Öjaby Herrgård är ett av Växjös mest storslagna hotell och ligger i en helt underbar miljö!  mer info »
JÄMFÖR OSS?

JÄMFÖR OSS?

Har du en annan liknande produkt idag och vill byta till oss? Vi lovar att vi kan matcha det omgående! Om vi mot förmodan skulle misslyckas så bjuder vi på bio för 2 personer! Ring 010-4400100!