+46 (0)10-4400100 | hotellbokning@bchotels.se
Bokningsregler

Bokningsregler

Det är viktigt att följa våra bokningsregler för såväl hotell, flyg, hyrbilar och tåg.

När det gäller BC Hotels tjänster finns det 2 system som du kan boka i mån utav ledig plats.  Det betyder att hotellen har rätt att neka dig rabatten om det förväntas få fullt, t. ex vid mässor eller liknande omständigheter.

BC Hotels tjänster är uppdelat i ett Silver och Guld system. Silver ger våra kunder 30 % rabatt inom 2 veckor till ankomsten och Guld ger 50 % rabatt inom 24 timmar till ankomsten.

Bokningsstjänsten hjälper Dig att hålla reda på vilken rabatt som gäller vid just Din bokning. Om hotellet är fullbelagt och ej kan erbjuda rabatter eller liknande så bokar vi i samråd med dig på andra alternativ på orten eller i närliggande områden. Vid ankomsten ska Ni alltid kunna uppvisa giltigt medlemskort om du är BC Travel Card medlem. (BC Travel Card kommer under 2014 ersättas med vår fantastiska produkt BC Deluxe.) Ogiltigt kort ger ingen rabatt. Rabatten beräknas utifrån ordinarie pris vardagar och kan ej kombineras med helg, sommar eller kampanj-erbjudanden eller egna företagsavtal.


Om du som gäst inte har med dig BC Travel Card kortet till din ankomst så kan vi hjälpa dig mot en liten serviceavgift på 195 kr/natt ex moms! Det  gör att Ni kan lugnt resa och checka in som vanligt och att bokningstjänsten ordnar bokningen samt medlemsbevis till hotellet. Vid bokning efter stängning tillkommer en jouravgift.

Denna serviceavgift tas också ut ifall Ni har fler som ska med som inte har BC Travel Card. Serviceavgifter är ej återbetalningsbara

FLYG

Vi bokar flyg i hela världen för våra kunder och det ni som kund måste vara uppmärksam på är att billiga flygbiljetter kan ha vissa specifika regler. Det är alltså ditt ansvar att alltid försäkra dig om att ni valt en biljett som passar dig och de regler som medföljer, samt att ni eventuellt måste ordna med visum till er destination. BC Hotels tar ej ansvar för visumansökningar för er som kund.

HYRBIL

Hyrbilen kan bokas direkt hos oss. Hyrbilsföretaget anger alltid exakt vilka bokningsregler som gäller för Dig / Er. Det kan variera beroende på vart du har bokat bilen. Läs igenom noga innan du bekräftar Din beställning.

 

AKTUELLT FRÅN BC HOTELS

JÄMFÖR OSS?

JÄMFÖR OSS?

Har du en annan liknande produkt idag och vill byta till oss? Vi lovar att vi kan matcha det omgående! Om vi mot förmodan skulle misslyckas så bjuder vi på bio för 2 personer! Ring 010-4400100!