+46 (0)10-4400100 | hotellbokning@bchotels.se
Jobba hos oss!

Jobba hos oss!

Hos oss på BC Hotels får du ett utvecklande arbete i en spännande framtidsbransch. Vår verksamhet bygger på långsiktiga kundrelationer och vi arbetar målinriktat med att införa nya affärs idèer som bidrar till en hållbar affärsstruktur som gynnar kunden. I vårt team av bokare,företagssäljare och ledning får du som anställd möjlighet att utvecklas och lägga fram dina tankar om förbättringar eller funderingar som utvecklar företaget.

Hos oss erbjuds man som anställd utbildning inom flera områden för att lättare kunna hantera olika affärssegment som BC Hotels arbetar inom samt möjlighet att påverka sin lön. BC Hotels söker kontinuerligt efter kompetenta medarbetare som är hungriga och trygga i sin försäljnings- och bokningsroll.


Välkommen med din ansökan!

kundservice@bchotels.se


AKTUELLT FRÅN BC HOTELS

BEST WESTERN ROYAL STAR, ÄLVSJÖ

BEST WESTERN ROYAL STAR, ÄLVSJÖ

Best Western Hotel Royal Star i Älvsjö ligger vid Stockholmsmässan 10 minuter med tåg eller bil från Stockholm city mer info »
ÖJABY HERRGÅRD, VÄXJÖ

ÖJABY HERRGÅRD, VÄXJÖ

Öjaby Herrgård är ett av Växjös mest storslagna hotell och ligger i en helt underbar miljö!  mer info »
JÄMFÖR OSS?

JÄMFÖR OSS?

Har du en annan liknande produkt idag och vill byta till oss? Vi lovar att vi kan matcha det omgående! Om vi mot förmodan skulle misslyckas så bjuder vi på bio för 2 personer! Ring 010-4400100!